Städa städa städa…

DSC_0069

Vi var lite nervösa när vi första dagen åkte till marinan för att se vår båt. Men den stod där (puh) och var precis i det skick som vi kunde utläsa av besiktningsrapporten och muntliga beskrivningar. Vi kände oss genast hemma på GÅVA som liknar båtar vi tidigare seglat designade av Peter Norlin, dock mycket större!

Under tiden som vi arbetar med att få GÅVA i ordning bor vi här, på ett enkelt hotell, La Sagesse, precis vid strandbrynet. Hur underbart det än är här lämnar vi stranden för långa arbetsdagar på marinan.

IMG_5616

Stämningen på marinan är skönt avslappnad med trevliga människor och reggae/hip hop musik som dånar ut ur högtalarna.

De senaste två dagarna har vi nu städat, städat och städat båten då tidigare ägare uppenbart inte har haft lika höga krav på renlighet och ordning som oss :). Båten är dock mycket välutrustad men behöver städas ut, genomgås samt i viss grad uppdateras.

DSC_0068

Idag har vi tagit långledigt (hela förmiddagen fram till klockan 12) för att fira nyårsdagen men snart bär det av till marinan igen för att fortsätta städa och även ta tag i dagens reparation (en trasig vattenpump).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s