Chill söndag och Cruising Permit måndag

Efter två nätter till ankars i Mt Hartman Bay (utan wifi) med schysst beach party på Hog Island med lite häng med den lokala skandinaviska kolonin har vi idag, måndag fått vårt Cruising Permit hos Customs i Prickly Bay. Snart kastar vi loss för att ta oss till St George där vi ska fylla förråden och fixa lite med båten innan vi drar norrut!

20140120-125547.jpg

20140120-125537.jpg

20140120-125559.jpg

20140120-125611.jpg

20140120-125928.jpg

4 tankar om “Chill söndag och Cruising Permit måndag

  1. Gunilla avslutar just sin Atlant crossing och ankrar utanför St George imorgon, går till kaj den 22 och ligger till den 28. Min bästa kompis är kapten, så behöver ni kontakter eller något (vi har agent) så kontakta honom och hälsa från mig!

  2. Titta pa nyheterna fran St Lucia och var forsiktiga.
    Kram mia och francois.
    Francois’ rad ar: var inga hjaltar om det hander, lat de stjala.

  3. Kul att er seglats nu är i gång. Och att den östliga vinden – 5 Beaufort verkar vara prognosen dagarna framöver – ger er bra fart efter stoppet i St George. Jag är inte alls avundsjuk….Olle

  4. Stort grattis till en jättefin båt och att ni nu är igång!! Ni har gjort ett fantastiskt klipp med båten hon ser jättefin ut och kommer att bli ett bra hem för er. Vi är med er fast på distans klart vi längtar tillbaka till alla upplevelser och platser som ni beskriver. Det karibiska tempot vänjer man sig vid och blir s sm ett njutbart och fr a nyttigt inslag för nordbor…..Nina & Pär på sy Osophine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s