Dagens bästa…

…att reservdelarna kommit till St. George och att de kommer att levereras till marinan samt börja installeras imorgon. Bokat sjösättning på onsdag för att de skall känna av tidspressen. Håller tummarna. Igen.

Fedex spårning...

Fedex spårning…

…att vi har världens skönaste kille bredvid oss. Arbetar här på marinan, just nu med att slipa alla trädetaljer på grannbåten. Sjukt ineffektiv (på tio dagars arbete har han lagt på ett lager fernissa) men en  otroligt härlig glädjespridare. Sjunger med i alla låtar på radion och kan skratta så att han kiknar dubbelvikt. Kan inte annat än garva när han är i närheten. Us like a lot!

Skön kille!

Skön kille!

…att vi har en liten båtkatt som kommer och hälsar på med jämna mellanrum. Tycker mycket om kyckling. Tror dessutom att vi lärt den äta banan. Hanna vill börja öppna våra långseglarkonserver för att göra katten glad och mätt.

Hanna matar katten

Hanna matar katten

…att det finns så otroligt god frukt och grönsaker att tillgå. Denna passionsfrukt var en av de bästa vi någonsin ätit.

Mmm smaskens!

Mmm smaskens!

…att båten äntligen börjar komma iordning. Salongen är mysig och bjuder in till en bok ackompanjerat av ett glas rött vin.

Salongen

Salongen

 

IMG_3965

…att vi i övrigt idag fixat nya utomhushögtalare och svanhalsar (ventilationsgrej)

…att vi hittat de specialanpassade storsegeltravarna samt bultarna till rullgenuan. Trodde att dessa var borta men hittade dem på ett väldigt ologiskt ställe bland en massa blandat skit/bra reservdelar (Hanna/Erik) efter mailkontakt med gamla ägaren i Kanada

…att Erik kunde sätta ihop allt. Hanna väldigt imponerad. Tyvärr inga bilder på detta då det inte var läge för att springa ned och hämta kamera.

..att Hanna efter att ha studerat en julklapp, en kokbok med Karibisk mat, samt googlat runt bland en massa recept kommit på en massa gott man kan laga utav traktens råvaror.

Att vi är myggbitna, bor i en lerpöl och inte har duschat varmt på två veckor förtäljer icke historien.

2 tankar om “Dagens bästa…

  1. Vad härligt, hoppas ni får komma iväg snart! Det låter redan som ett kul äventyr och jätteroligt med så mycket fina bilder. Grattis i efterskott till Erik, och grattis till den fina båten:) kram från Annika och Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s