Martinique nästa

Fem nätter i Rodney Bay senare ska vi om några minuter kasta loss mot Martinique. Gåva har fått en rejäl översyn av motor, kyl, pumpar, kranar, rostfritt m.m. och Hanna och Erik har förutom fix på båten kunnat jogga nästan varje morgon och utnyttjat marinans faciliteter. En kort snorklingstur vid Pigeon Island hann vi även med igår när de stora jobben var klara. Nu ser vi fram emot en härlig segling och lite fransk stämning kommande dagar…

20140214-110142.jpg

4 tankar om “Martinique nästa

  1. Norra Bohuslän just nu: S/V 20 m/sek i byarna, snöblandat regn; inte ens Vilja (hunden) vill gå ut; Hoppas ni har det skönare…Olle

  2. Tack för alla paradisbilder! Ni ser ut att må och ha det fantastiskt, underbart!! 🙂 Hanna: jag sippar just på en latte och saknar dig lite extra mycket…men jag föreställer mig att ni tar en och annan kaffe i sittbrunnen och då kan jag inte annat än att le 🙂 Med risk för att bli tjatig: glöm inte att njuta av varje stund och erfarenhet, ni har det med er resten av livet! Stora kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s